lamineren zonder apparaat

Lamineren zonder apparaat

Wil je je documenten lamineren zonder apparaat? Omdat je geen lamineerapparaat wilt aanschaffen of omdat je denkt dat lamineren met een machine lastig is? Dan zijn zelfklevende lamineerhoezen echt iets voor jou. De zelfklevende hoezen, ofwel sticky back lamineersheets, hebben een zelfklevende achterzijde en een schutvel. De ideale oplossing voor kleine oplages! Je kunt een lamineerhoes gebruiken voor archivering, presentatie en bescherming van je belangrijke documenten. Handig als je kaartjes of tekeningen van je kinderen wilt bewaren.

Zelfklevende lamineerhoezen

Lamineerhoezen in alle formaten

Lamineerhoezen zijn er in allerlei formaten, zoals A3, A4 en A5. Maar je kunt er ook kleinere documenten zoals visitekaartjes mee lamineren. De hoezen waarmee je kunt lamineren zonder apparaat zijn meestal iets duurder dan de normale lamineerhoezen.

Lamineerapparaat voor thuis of op kantoor?

Denk je dat een lamineerapparaat duur is? Dan heb je het mis. Er zijn al machines vanaf €12,99! Speciaal voor mensen die thuis af en toe iets willen lamineren. Ben je van plan de machine intensief, bijvoorbeeld op een kantoor, te gebruiken? Dan kun je beter iets meer investeren. Bekijk hier een selectie van zeer betaalbare lamineerapparaten:

Lamineerapparaten
.