Lamineren op meerdere formaten

Je kunt lamineren op A2, A3, A4 of A5 formaat. Voor het lamineren heeft u een lamineerapparaat nodig. Op deze site komt u alles te weten over lamineren, de benodigdheden en de producten die Albyco en Lamineerkoopjes leveren. Voor het plastificeren bieden deze partijen nagenoeg alle mogelijke lamineermachines en lamineerapparaten. Lamineren kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig, in glanzende en matte lamineerhoezen.

Lamineermachine of lamineerapparaat van Albyco & Lamineerkoopjes

Je vindt bij Albyco en Lamineerkoopjes zowel betaalbare lamineerapparaten als professionele lamineermachines.  Voor thuis- of hobbygebruik kunt u uitstekend lamineren met apparaten die voor een gunstige prijs te verkrijgen zijn. Wanneer u op zoek bent naar een zakelijke lamineermachine voor op kantoor of binnen de werkomgeving, biedt Albyco uitkomst. De professionele apparaten hebben een lange levensduur, leveren een perfect eindresultaat op en zijn geschikt voor warm lamineren, koud lamineren of beide.

Hoe kun je het beste te lamineren met lamineerapparaten?

Probeer tijdens het lamineren de rolsnelheid van het lamineerapparaat precies af te stellen. Pas als u na het lamineren geen “spikkeltjes” meer ziet (als het gelamineerde materiaal schuin tegen het licht houdt) op het gelamineerde vlak dan is de combinatie warmte overdracht / lamineer snelheid van het lamineerapparaat juist.

Lamineerhoezen

De meestgebruikte lamineertoestellen maken gebruik van lamineerhoezen. Voor elk type lamineerklus is een geschikt formaat lamineerhoes te koop. De meeste voorkomende lamineerhoezen hebben een A3, A4 of A5 formaat. U kunt uiteraard ook een lamineerhoes van A2 of A6 formaat bestellen. Met de producten van Albyco en Lamineerkoopjes kunt u alle kanten op. Wij leveren voornamelijk glanzende lamineerhoezen van goede kwaliteit, maar u kunt bij ons ook terecht voor matte of zelfklevende hoezen.