• stapelsnijmachine

Snijmachine

Papier en documenten snijden kan op meerdere manieren met een snijmachine. Er zijn visitekaartsnijders, rolsnijders en stapelsnijders. Met een visitekaartsnijder bespaart u eenvoudig tijd en geld. Met de simpelste visitekaartsnijder snijdt u al tien visitekaartjes per keer. Er zijn ook automatische snijders, die zijn nog veel sneller. Deze visitekaartsnijders kunnen ook worden gebruikt voor foto’s, menukaarten, brochures of kaarten.

Stapelsnijders

Er zijn verschillende soorten stapelsnijders. Voor kleine hoeveelheden stapels papier kan een handmatige snijmachine uitkomst bieden. Moet u vaker snijden, kies dan voor een elektrische stapelsnijmachine.

  • Handmatige stapelsnijders
  • Elektrische stapelsnijders
  • Hydraulische stapelsnijders

Met een stapelsnijmachine van kunt u eenvoudig grote hoeveelheden papier tegelijk snijden. De snijpositie is gemakkelijk in te stellen. Professionele stapelsnijders zijn programmeerbaar en kunnen via een snijprogramma maten invoeren.

Direct een optimale snijmachine vinden?

Meer weten over de diverse mogelijkheden, of direct op zoek naar een professionele snijmachine? Bekijk hier direct het aanbod van Albyco:

Visitekaartsnijders Stapelsnijders Foamsnijders